Bodemisolatie

Indien er een kruipruimte aanwezig is in uw woning, is het van belang om te zorgen voor isolatie van deze ruimte. Door de bodem te isoleren wordt voorkomen dat de ruimte onder uw huis vochtig wordt en wordt de ruimte drooggehouden. Dit kan bijdragen aan het verlagen van de energiekosten en bescherming bieden tegen schimmel, meeldauw en ongedierte.

Hoe werkt bodemisolatie voor kruipruimtes?

Bodemisolatie is een isolatiemethode waarbij er een isolerende laag wordt aangebracht in de kruipruimte van uw woning. Deze laag heeft verschillende voordelen, zoals het vasthouden van warmte en het beschermen tegen vochtproblemen. Daarnaast biedt het ook een extra barrière tegen ongedierte.

Het isolatiemateriaal bestaat meestal uit EPS++ parels of DROWA vlokken, die direct op de vloer van de kruipruimte worden aangebracht. Na installatie zorgt bodemisolatie ervoor dat uw huis en voeten warmer blijven tijdens de koude wintermaanden, en beschermt het tegen vochtproblemen in de kruipruimte, schimmel, meeldauw en ongedierte dat via scheuren of gaten in de kruipruimte naar binnen kan komen.

Met een professionele installatie door ons team kunt u er zeker van zijn dat uw kruipruimte de komende jaren goed geïsoleerd is. Dit kan helpen om de energiekosten te verlagen en de levensduur van uw woning te verlengen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van bodemisolatie en hoe wij u kunnen helpen bij de installatie ervan.

Gratis vrijblijvende offerte aanvragen

Laat je adviseren over de kruipruimte isoleren

De voordelen zijn talrijk, dus aarzel niet om aan de slag te gaan! Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Wij helpen u graag bij het creëren van een warm, waterdicht huis met goede isolatie kruipruimte. Laat ons u helpen te profiteren van alle voordelen die het isoleren van uw kruipruimte met zich meebrengt!

Wij zijn er om u bij elke stap te helpen en te begeleiden bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw behoeften op het gebied van isolatie. Ons team zal met u samenwerken om uw individuele behoeften te begrijpen en het beste type isolatie voor uw specifieke situatie aan te bevelen. Met onze expertise, kwaliteitsmaterialen en professionele installatiediensten garanderen wij superieure resultaten die u gemoedsrust geven in de wetenschap dat uw huis goed geïsoleerd is.

Bodemisolatie betonvloer

De voordelen van bodemisolatie

Met bodemisolatie voor de kruipruimte van uw huis krijgt u vele voordelen. Dit omvat meer energie-efficiëntie in de wintermaanden, betere bescherming tegen vocht en ongedierte, geen koude voeten meer en betere geluidsisolatie mogelijkheden. Bodemisolatie helpt ook om uw om de energiekosten na verloop van tijd te verlagen. Bij regelmatig onderhoud kan het bovendien jaren meegaan en een effectieve thermische barrière vormen tegen stijgende temperaturen in de zomermaanden. Dus als u uw kruipruimte wilt isoleren, neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in de professionele installatie van bodemisolatie die ontworpen is om de tand des tijds te doorstaan en tegelijkertijd maximale prestaties te leveren.

De kosten voor isolatie

Bent u benieuwd naar de kosten voor het aanbrengen van isolatie, hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde kosten per m2.

Dienst Prijs per m2
Bodemisolatie €20 – €30
Vloerisolatie €30 – €60
Kruipruimte €20 – €60

LET OP
Bovengenoemde tarieven zijn gemiddelde.
Vraag voor de exacte kosten een offerte aan.